امکان تولید مستمر محصولات در تمام طول سال بدون تاثیر محدودیت های موجود، بخصوص در مناطق سرد که با کم شدن طول فصل کشت ، گلخانه دار قادر به تنظیم زمان کشت و برداشت زود محصول (حداقل یک ماه ) و ارائه آن به بازار می باشد.

استفاده از تکنیک های جدید و بهره گیری صحیح و افزایش بهره وری از امکانات محدود آب ( به دلیل استفاده از سیستم آبیاری تحت فشار بخصوص آبیاری قطره ای ) و خاک (به دلیل بهره گیری بهینه از فضا به جای سطح ، بخصوص در قطعات و اراضی کوچک غیر اقتصادی ).

کاهش خسارت و تامین امنیت تولید با توجه به امکان عوامل سوء محیطی در یک محیط بسته (گلخانه).

افزایش بازدهی و عملکرد با توجه به کنترل عوامل موثر در تولید شامل نور ، درجه حرارت ، رطوبت ، تهویه و نیز کنترل آفات و بیماری ها .

بالا بودن کیفیت و کمیت محصولات گلخانه ای و در نتیجه امکان صادرات محصول به خارج از کشور . این امر به خاطر استفاده از بذور هیبرید (اصلاح شده ) و استفاده صحیح (در حد نیاز) از کود و سموم شیمیایی می باشد.

ایجاد اشتغال مفید و مولد در جامعه و جذب نیروی کار کشور . با توسعه کشت محصولات گلخانه ای و سرمایه گذاری برای ایجاد شهرک های گلخانه ای مشکل بیکاری و کم درآمدی جوانان و فارغ التحصیلان کشاورزی تا حدود زیادی برطرف می شود. همچنین در زمستان که کشاورزان معمولا بیکار هستند می توانند اقدام به کشت گلخانه ای و تولید خارج از فصل نمایند.