زمان کاشت اواخر مهر ، آبان و آذر می باشد .
پیاز ها را با توجه به گرمای تابستانی منطقه زیر کشت در اعماق ۱۰ الی ۳۰ سانتی متر کشت می کنند ( هرچه تابستان گرمتر باشد عمق بیشتر شود ) .

فاصله طولی هر پیاز با پیاز دیگر ۱۰ سانتی متر به بالا می باشد . در زمان کاشت سعی گردد تا بستری انتخاب شود که در فصل گلدهی ( فروردین و اردیبهشت ) سایه بیشتری داشته باشد این امر باعث افزایش طول عمر دوران گلدهی گیاه می شود .

پس از کشت هفته ای ۱ بار آبیاری شود تا بارشهای پائیزی و زمستانی به صورت خودکار بستر را آبیاری نمایند .

در طول فصل زمستان پیازها در داخل زمین می باشند که در اوایل اسفند ماه به بعد شروع به جوانه زنی می کنند .

در صورتی که نزولات جوی قطع گردیده بود . بستر زمین را هفته ای ۲ مرتبه آبیاری نمائید . این عمل را تا زمان گلدهی انجام دهید .

آبیاری در زمان گلدهی و پس از آن هفته ای ۱ مرتبه صورت گیرد ( غرق آبی یا قطره ای بهتر از روش بارانی و اسپرینگلر است ) تا اینکه ساقه و برگ کاملا زرد و خشک گردند .

پس از آنکه از گل لاله چیزی باقی نماند و ساقه آن کاملا زرد و خشک شد در مناطق مرطوب که بستر خاک در معرض رطوبت زیاد و آبیاری قرار می گیرد لاله ها را از بستر خاک درمی آوریم . (در مناطق خشک و نیمه خشک می توان عمل خارج سازی پیاز از خاک را از زمان زرد و خشک شدن ساقه گل لاله تا اواخر تیرماه انجام داد .)

در صورتی که پیاز مادر تولید مثل کرده بود ، بچه آنرا از پیاز مادر جدا می کنیم و آن را با آب سرد شستشو می دهیم پیاز شسته شده را در محیطی باز و بدور از نور مستقیم خورشید کاملا خشک می کنیم ( این امر به ۲ تا ۳ روز وقت نیاز دارد )

پیازهای خشک شده را داخل یک جعبه چوبی قرار می دهیم بطوری که وزن هر جعبه بیشتر از ۱ کیلو نشود .

جعبه ها را در محیطی تاریک ، خشک و خنک و بدون رطوبت تا زمان کاشت نگهداری می کنیم .

در فصل کشت پیازهای مادر به صورت جداگانه و بچه پیازها نیز به صورت جداگانه کشت شوند . ( بچه پیاز برای گل دهی نیاز به ۲ سال زندگی دارد تا به سایز ۱۰ و بالاتر برسد تا بتواند عمل گلدهی را انجام دهد )

تذکر :

هر گز اقدام به تهیه پیاز لاله فاقد گلدان در فصول زمستان و بهار نکنید ، زیرا فصل کاشت پیاز لاله پائیز و زمان نگهداری آن تابستان می باشد .